Folder met koude schotels

Volgende lijst is niet geldig tijdens de eindejaarsperiode

Prijzen geldig vanaf maart 2024 – ALLE SCHOTELS KUNNEN WORDEN GEMAAKT VANAF 2 PERSONEN


GEVARIEERDE VISSCHOTELS

A:    18,50 euro per persoon
(tijdelijke opleg van € 1,00 / persoon door duurdere prijs voor zalm)

Tomaat met tonijn, gestoomde Atlantische zalm, gestoomde tongfilet, gestoomde pangasiusfilet, een gevuld eitje, huisgemaakte krabsalade, verse groentjes, een koude saus en de keuze uit rijstsalade en/of koude aardappelen en/of verse voorgebakken frietjes.

B:    21,50 euro per persoon
(tijdelijke opleg van € 2,00 / persoon door duurdere prijs voor zalm en garnalen)

Tomaat met grijze garnalen, gestoomde Atlantische zalm, gestoomde tongfilet, gestoomde pangasiusfilet, een gevuld eitje, huisgemaakte krabsalade, verse groentjes, een koude saus en de keuze uit rijstsalade en/of koude aardappelen en/of verse voorgebakken frietjes.

Voorbeeld: 6 pers. Koude schotel “B”

 

C:    25,50 euro per persoon
(tijdelijke opleg van € 2,00 / persoon door duurdere prijs voor zalm en garnalen)

Tomaat met grijze garnalen, gestoomde Atlantische zalm, gestoomde tongfilet, gestoomde pangasiusfilet, een gevuld eitje, gerookte zalm- en heilbotfilet, verse groentjes, een koude saus en de keuze uit rijstsalade en/of koude aardappelen en/of verse voorgebakken frietjes.

 Plateau C - 4 personen

 Voorbeeld: 4 pers. Koude schotel “C”

GEVARIEERDE VIS- EN VLEESSCHOTEL
(23,50 euro per persoon)
(tijdelijke opleg van € 2,00 / persoon door duurdere prijs voor zalm en garnalen)

Tomaat met grijze garnalen, gestoomde Atlantische zalm, gestoomde tongfilet, gestoomde pangasiusfilet, een gevuld eitje, vismousse, wit van gevogelte, gandaham met meloen, gekookte ham, verse groentjes,
een koude saus en de keuze uit rijstsalade en/of koude aardappelen en/of verse voorgebakken frietjes.

Vlees en vis schotel 6 personen

Voorbeeld: 6 pers. gevarieerde vis- en vleesschotel

 

VIS- EN VLEESBUFFET

(30,90 euro per persoon)
(tijdelijke opleg van € 2,00 / persoon door duurdere prijs voor zalm en garnalen)

Tomaat met grijze garnalen, gestoomde Atlantische zalm, gestoomde tongfilet, gestoomde pangasiusfilet, huisgemaakte krabsalade, gerookte zalmfilet, vismousse, gamba’s, pandalusgarnalen, gekookte ham, gandaham met meloen, een gevuld eitje, wit van gevogelte, verse groentjes, een koude saus en de keuze uit rijstsalade en/of koude aardappelen en/of verse voorgebakken frietjes.

Vis en vlees buffet

Voorbeeld: 4 personen vis- en vleesbuffet

 

VISBUFFET

(33,90 euro per persoon)
(tijdelijke opleg van € 2,00 / persoon door duurdere prijs voor zalm en garnalen)

Tomaat met grijze garnalen, gestoomde Atlantische zalm, gestoomde tongfilet, gestoomde pangasiusfilet, huisgemaakte krabsalade,
gerookte zalm- en heilbotfilet, vismousse, Hollands maatje met boontjes, gerookte forelfilet, langoustines, gamba’s, pandalusgarnalen,
een gevuld eitje, verse groentjes, een koude saus en de keuze uit rijstsalade en/of koude aardappelen en/of verse voorgebakken frietjes.

 

Visbuffet

  Voorbeeld: 4 personen visbuffet